Travel system

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

8 artikel(en)

Travel System

Kinderen houden van de vrijheid om te bewegen, ook ouders zijn graag mobiel. Daarom is er voor elke ouder die graag onder weg is een travel system. Met een Travel System ben je gelijk in één keer klaar. Een Travel System bestaat uit verschillende delen, vaak uit een kinderwagen, wandelwagen etc. Zo hoef je niet alles los te kopen. Je kunt eenvoudig je kinderwagen om bouwen tot bijvoorbeeld een wandelwagen.

De gemakken van een Travel System

Voor ouders die graag alles in één keer willen hebben, is een travel system kinderwagen de ideale oplossing. Met een travel system heb je voor kindje tot 18 maanden een vervoersmiddel. Zo hoef je niet wanneer je kindje ouder dan 6 maanden wordt en uit de kinderwagen gegroeid is, op zoek naar een wandelwagen. Bij Kinderwagenswinkel.com hebben wij een ruim assortiment aan travel systemen voor jou en je kleintje klaarstaan!

Travel System

  • Autocomfort verkoopt een travel system om gemakkelijk overal naar toe te kunnen. Zo heb je een kinderwagen, wandelwagen, reiswieg én een autostoeltje. Je bent dan totdat je kindje 18 maanden is in één keer klaar. De reiswieg is voor kindjes vanaf 0 tot 6 maanden, die ook gebruikt kan worden voor een pasgeboren baby. Nadat je kindje uit de reiswieg gegroeid is, kun je over gaan op de wandelwagen. Daarnaast kun je je kindje tot 6 maanden vervoeren in de auto met de autostoel. Deze kun je tevens gebruiken op het frame als kinderwagen.
  • Bebiesfirst heeft een 3-in-1 travel system kinderwagen. Dit travel system bestaat uit een onderstel die je van wandelwagen in een kinderwagen kunt veranderen. De kinderwagen kan dan bestaan uit het onderstel en het autostoeltje of uit het onderstel en de reiswieg.
  • Baninni verkoopt ook een 3-in-1 travel system. Net als bij de andere travel systems van andere merken zitten bij deze een aantal accessoires zoals een voetendek.

Travel system bestellen

Om in één keer van alles af te zijn, kunt u bij ons een travel system bestellen. Je kunt veilig bij ons betalen en je travel system wordt dan snel bij je thuisbezorgd, zelfs al binnen 3 dagen. Kijk bij contact om een vraag aan ons te stellen.