SleepCarrier Windcover Evening Blue
  • SleepCarrier Windcover Evening Blue
  • SleepCarrier Original met SleepCarrier Windcover Evening Blue

SleepCarrier Windcover Evening Blue

Hulp met keuze? Bel: 013-544 0780

SleepCarrier Windcover Evening Blue

De SleepCarrier Windcover is de ideale accessoire voor de SleepCarrier Original. De Windcover zorgt ervoor dat uw baby heerlijk warm en beschut in de SleepCarrier kan liggen. 
De Windcover is gemakkelijk aan de SleepCarrier te te maken en door de rits snel te openen en te sluiten. De Windcober is gevoerd met heerlijk warme fleece en kan gewassen worden op 40 graden. 

Meer informatie
Minder informatie
€ 59,00

In voorraad.

€ 59,00

In voorraad.

Uitgebreide informatie

SleepCarrier Windcover Evening Blue

Eigenschappen:
- Geschikt voor de SleepCarrier Original
- Wasbaar op 40 graden
- Gevoerd met fleece

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Kinderwagenswinkel.com een kinderwagen, duo-wagen of kinderwagen accessoire heeft gekocht wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Kinderwagenwinkel.com kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Kinderwagen-outlet.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Kinderwagenswinkel.com kunt u op diverse manier betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven