SleepCarrier Original Air Mesh Black Opal
  • SleepCarrier Original Air Mesh Black Opal
  • SleepCarrier Original Air Mesh | Sfeer draagwieg
  • SleepCarrier Original Air Mesh | Sfeer draagwieg
  • SleepCarrier Original Air Mesh | Opengevouwen
  • SleepCarrier Original Air Mesh | Draagsysteem
  • SleepCarrier Original Air Mesh | Draagsysteem

SleepCarrier Original Air Mesh Black Opal

Hulp met keuze? Bel: 013-544 0780

SleepCarrier Original Air Mesh Black Opal

De SleepCarrier Original is een multifunctionele draagwieg die daarnaast als reiswieg/nestje én als speelkleed gebruikt kan worden. 
Wanneer uw kindje klein is, wil het het liefst in slaap gewiegd worden door papa of mama. Echter is dit vaak zwaar en wordt u kleintje snel wakker wanneer u het overlegd in het bedje. De SleepCarrier biedt hierin uitkomst!
De SleepCarrier geeft u een reiswieg welke u kunt gebruiken in de kinderwagen, daarnaast wordt de SleepCarrier geleverd inclusief draagsysteem waarmee u de baby heerlijk kunt wiegen. Wanneer uw kleintje slaapt, kunt u de SleepCarrier gemakkelijk in het bedje van de baby leggen. 
Is uw baby wakker, dan kan de SleepCarrier opengevouwen worden zodat u deze als speelkleed kunt gebruiken. 

De SleepCarrier heeft een stabiliserende bodemplaat van 50x28cm, een afmeting die gebruikt kan worden in de meest voorkomende kinderwagens. Door de cordlocks aan te trekken of losser te maken vergroot u de binnenruimte van de SleepCarrier zodat deze meegroeit met de baby. Wanneer de SleepCarrier volledig uitgevouwen is, heeft deze een afmeting van 105x67cm. 

Let op! De SleepCarrier is niet geschikt voor co-sleeping. Deze dient altijd opengevouwen gebruikt te worden in het bedje van de baby. 

Meer informatie
Minder informatie
€ 169,00

In voorraad.

€ 169,00

In voorraad.

Uitgebreide informatie

SleepCarrier Original Air Mesh Black Opal

Eigenschappen:
- Geschikt vanaf geboorte tot 1 jaar
- Inclusief draagsysteem
- Wasbaar op 40 graden (exclusief onderbord)
- Afmeting als reiswieg minimaal 50x28cm
- Afmeting als speelkleed maximaal 105 x 67cm
- Voldoet aan veiligheidsnorm EN 1466 

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Kinderwagenswinkel.com een kinderwagen, duo-wagen of kinderwagen accessoire heeft gekocht wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Kinderwagenwinkel.com kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Kinderwagen-outlet.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Kinderwagenswinkel.com kunt u op diverse manier betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven