over ons

Een Kinderwagen van online winkel Kinderwagen-outlet.nl is voor een baby een fundamenteel onderdeel van de veiligheid in huis. Een goede kwaliteit van de kinderwagen is daarbij belangrijk en daarom hebben wij een groot assortiment met opties voor iedere portemonnee. Zo kunt u een kinderwagen vinden dat precies bij uw woning of bedrijf past.


Kinderwagen-outlet.nl is dé online specialist in Kinderwagens. Wij vinden het belangrijk dat onze spullen goed zijn van kwaliteit, gebruiksvriendelijk en daarnaast ook nog eens mooi voor het oog, voor zowel u als voor uw baby. Daarom bieden wij ruim 200 verschillende soorten kinderwagens aan. Zo zit er altijd wel een kinderwagen tussen waar u en uw baby zich veilig bij zullen voelen. 

Heeft u een kinderwagen gevonden waar u helemaal tevreden over bent? Bestel deze dan snel en gemakkelijk online. Betalen is veilig en uw artikel wordt binnen 3 werkdagen thuis bezorgd. Als het toch niet helemaal is wat u er van had verwacht, dan is ruilen of geld terug geven geen probleem. 

Voor vragen en meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen.

Kopen bij Kinderwagen-outlet.nl doe je, omdat…

  • je toegang hebt tot een groot en compleet assortiment kinderwages
  • je veel kinderwagens binnen één dag bezorgd krijgt
  • je je bestelling overal kan laten bezorgen, dus ook op je werk

 

Je bent altijd welkom in onze kinderwagen webwinkel

Onze winkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Daarnaast kun je 7 dagen per week bij onze Klantenservice terecht. Zowel telefonisch als per e-mail.

Veilig betalen

Kinderwagen-outlet.nl heeft verschillende veilige betaalmogelijkheden. Zo kun je je bestelling betalen via creditcard en iDEAL. Het bankrekening nummer is Rabobank 1705.12.835.

Voor betalingen vanuit landen buiten Nederland kan gebruik gemaakt worden van IBAN nummer is NL77 RABO 0170 5128 35, de BIC code is RABONL 2 U.

Volledige fabrieksgarantie op alle Kinderwagen-outlet.nl

Bestellen op onze site betekent zekerheid van garantie. Voor alle kinderwagens uit ons uitgebreide assortiment gelden namelijk fabrieksgaranties. Dit betekent dat je recht hebt op alle geldende fabrieksgarantievoorwaarden van het artikel. 

Thuisbezorgd op ieder adres

De populairste artikelen worden al binnen één werkdag geleverd. De verzendkosten voor alle afleveradressen, dus ook op je werk, in Nederland en België zijn €4,95 per bestelling, die de maximale afmeting van het product van 70 cm  niet overschrijdt.

Retourservice voor kinderwagens

Heb je besteld, maar er is een dwingende reden waarom je de kinderwagen niet wilt? Een kinderwagen kun je in de originele, onbeschadigde verpakking binnen 5 dagen na ontvangst terugsturen. Producten die retour gestuurd worden, dienen te worden voorzien van een ingevuld retourenformulier op het pakket. (Dus niet in het pakket). Producten die zonder formulier geretourneerd worden, kunnen niet in behandeling genomen worden.