Quinny

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Quinny kinderwagen

Een Quinny kinderwagen is een slimme kinderwagen, deze groeit mee met je kindje. Het is niet alleen een goede kinderwagen voor nu, maar ook voor over een aantal maanden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de toekomst. Houdt je van de energie van de wereld? Dan hoef je ondanks het hebben van een kleintje deze geweldige energie niet te missen. Verschillende straten, druktes, wendingen je kunt het met de Quinny kinderwagen en Quinny buggy allemaal aan. Deze kinderwagen is ervoor gemaakt om alle obstakels onderweg te ondergaan.

De Quinny kinderwagen en Quinny buggy in ons assortiment

Wanneer je voor een Quinny kinderwagen of Quinny buggy gaat kun je kiezen uit drie modellen die binnen ons assortiment vallen. Je kunt jouw Quinny kinderwagen ook nog uitbreiden met een aantal accessoires. Je kunt gaan voor een parasol om je kleintje tegen de zon te beschermen, of juist een extra warme voetenzak tegen de kou. Dit zijn onze modellen:

  • Quinny Moodd: Deze kinderwagen kun je veranderen in een wandelwagen. Met de bijgeleverde adapters gaat dit heel gemakkelijk. Een regenhoes, boodschappenmand, zonnekap en een boodschappenmand zitten ook allemaal bij deze kinderwagen.
  • Buzz: Wat ontzettend fijn is aan deze Quinny kinderwagen is dat hij automatisch uitvouwt. Zo heb je nooit meer problemen met het uitvouwen van een kinderwagen. Deze Quinny kinderwagen wordt geleverd met een opvouwbare reiswieg.
  • Zapp: Een Quinny buggy is ontzettend licht en kun je compact opvouwen. Deze Quinny buggy is onderdeel van de nieuwe collectie van 2014.

Handige accessoires

Het is ook handig om naar belangrijke accessoires te kijken die een goede aanvulling kunnen zijn op je kinderwagen. Bijvoorbeeld een luiertas, zo kan je gemakkelijk al je spullen meenemen die je nodig hebt en het ook weer snel vinden in de tas of een regenhoes. Zo blijft je kleintje toch nog lekker warm en droog als het gaat regenen tijdens een wandeling.

Een Quinny kinderwagen of Quinny buggy bestellen

Wanneer je gekozen hebt om een Quinny kinderwagen of Quinny buggy te bestellen, kun je dit bij Kinderwagenswinkel.com gemakkelijk en snel doen. De levering zal plaats vinden binnen drie dagen. Zijn er nog vragen over een product, twijfel dan niet en stel deze aan een van onze medewerkers.