Phil en Teds

Tijdelijk niet in voorraad.

De Phil & Teds kinderwagen voor

Een Phil & Teds kinderwagen is perfect wanneer je veel en graag met je kindje onderweg bent. Heerlijk in de buitenlucht genieten van je kindje met een comfortabele en veilige kinderwagen. Dat is wat iedere ouder wil. Daarom bieden wij jou zo’n comfortabele en veilige Phil & Teds kinderwagen aan. Bekijk nu snel ons aanbod op Kinderwagenswinkel.com .

De kenmerken van een Phil & Teds kinderwagen

Met een Phil & Teds kinderwagen kun jij wel over straat gaan. Deze kinderwagens staan helemaal in het teken van gemak. Je kunt gemakkelijk stoepjes op, ze zijn snel wendbaar en ze zijn ook nog eens heel eenvoudig in te klappen. Naast al deze gemakken is Phil & Teds zeker de veiligheid voor je kindje niet vergeten. Phil & Teds en wij willen het beste voor jou en je kindje!

De Phil & Teds kinderwagen in ons assortiment

Binnen ons Phil & Teds kinderwagen assortiment kun je kiezen uit twee modellen. Dit zijn de Phil & Teds buggy Navigator en de Phil & Teds buggy Classis + Duokit. Van beide kinderwagens kun je een duo kinderwagen maken. Dit is handig wanneer je tegelijk met twee kleintjes op pad wilt gaan. De Navigator groeit met je kindje mee, je kunt deze Phil & Teds kinderwagen gebruiken vanaf dat je kindje geboren is totdat hij of zij 4 jaar is.

Handige accessoires

Het is ook handig om naar belangrijke accessoires te kijken die een  aanvulling kunnen zijn op je kinderwagen. Bijvoorbeeld een luiertas, zo kan je gemakkelijk al je spullen meenemen die je nodig hebt en het ook weer snel en gemakkelijk terugvinden in de tas of een regenhoes. Zo blijft je kleintje toch nog lekker warm en droog als het gaat regenen tijdens een wandeling.

Phil & Teds kinderwagens bij jou thuis

Is je keuze gevallen op een Phil & Teds kinderwagen? Dan kun je deze nu bij ons bestellen! Wanneer je veilig betaald hebt met verschillende betaalmethodes, kun je je Phil & Teds kinderwagen binnen drie dagen thuis verwachten. Je kunt vervolgens altijd nog gebruik maken van de niet goed geld terug service. Je kunt nog op de veel gestelde vragen pagina kijken wanneer je vragen hebt, of je neemt even contact met ons op.