Nuna kinderwagen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

6 artikel(en)

Kinderwagens

Als je aan een luxe kinderwagen denkt, denk je aan de Cybex kinderwagen of aan de De Nuna kinderwagen. De kinderwagen is in de loop der jaren flink verandert. Zo zag een kinderwagen er 20 jaar geleden nog totaal anders uit, het enigste herkenbare zou het zitgedeelte zijn. Nu ziet een kinderwagen er al snel uit als een futuristisch ruimteschip, maar dat zijn ze natuurlijk niet. Je kan een kinderwagen tegenwoordig omschrijven als een boodschappenwagen voor elk terrein waar je toevallig ook nog je kindje in kan vervoeren, maar dan wel op een hele comfortabele manier.

De Nuna kinderwagen

De Nuna kinderwagen is een kinderwagen van hoge kwaliteit met een strak design. De Nuna kinderwagen heeft veel mogelijkheden. Zo kan je kiezen om een kinderwagen of autostoel in het frame te plaatsen en of je deze dan achterwaarts of voorwaarts zet. De Nuna kinderwagen heeft verschillende stoffen bekledingen voor elk seizoen. De hendel waarmee je de kinderwagen vooruit duwt is verstelbaar op hoogte, draaibaar en ook nog eens afneembaar. Je kan de zonnekap op de juiste manier afstellen, zodat je kindje niet in de felle zomerzon hoeft te kijken en zo goed beschermt blijft tegen slechte Uv-stralingen. Ten slotte kan de beensteun van de Nuna kinderwagen eenvoudig met één hand versteld worden. Ofwel de gehele Nuna kinderwagen is af te stellen op het lichaam van jouw kindje en jouw lengte.

De Nuna kinderwagen bij Kinderwagenswinkel.com

Kinderwagenswinkel.nl heeft velen kinderwagen merken in haar assortiment. Wij willen u graag helpen bij het kiezen van de juiste kinderwagen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een van de Nuna kinderwagens. Profiteer vandaag nog van onze voordelen:

  • Levering van jouw Nuna kinderwagen binnen 2 werkdagen,
  • ruilen of geld terug krijgen is bij ons ook mogelijk,
  • we bezorgen in heel Nederland en België met uitzondering van de Waddeneilanden
  • achteraf betalen kan ook gewoon bij ons.

Dus bestel vandaag nog jouw Nuna kinderwagen bij Kinderwagenswinkel.nl en profiteer van al onze voordelen.