Maxi Cosi

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

17 artikel(en)

Voetenzak Maxi-Cosi en Maxi-Cosi kinderwagen

Maxi-Cosi is misschien wel één van de bekendste merken. Maxi-Cosi begrijpt hoe spannend het is als er nieuw gezinslid op komst is. Daarom hebben wij binnen ons assortiment twee belangrijke producten van Maxi-Cosi toegevoegd: de Maxi-Cosi kinderwagen en voetenzak Maxi-Cosi. Naast deze producten zijn er nog wat andere accessoires van Maxi-Cosi, waaruit je kunt kiezen.

Voetenzak Maxi-Cosi

Een voetenzak Maxi-Cosi is ideaal om je kindje comfortabel te laten liggen in de kinderwagen, bovendien houdt het je kindje ook heerlijk warm. Een voetenzak Maxi-Cosi is eigenlijk onmisbaar wanneer je gebruik maakt van een Maxi-Cosi kinderwagen. Een voetenzak Maxi-Cosi is een veel verschillende uitvoeringen en kleuren verkrijgbaar. Hierdoor kun je er altijd een vinden die goed bij jouw Maxi-Cosi kinderwagen of andere producten past.

Maxi-Cosi kinderwagen

De Maxi-Cosi kinderwagen die bij ons in het assortiment is opgenomen heet de Mura. Deze Maxi-Cosi kinderwagen is zo gemaakt dat je niet alleen veilig en comfortabel op weg kunt, maar die er ook nog eens stijlvol uitziet. Een reiswieg en een wandelwagen zitten allebei inbegrepen bij de Maxi-Cosi kinderwagen Mura. Dit zorgt ervoor dat je de kinderwagen kunt gebruiken vanaf de geboorte van je kindje totdat hij of zij vier jaar is. Je kunt met deze kinderwagen overal naartoe en wanneer je maar wilt door de bescherming tegen verschillende weeromstandigheden, het lichte gewicht en omdat hij compact opvouwbaar is.

Voetenzak Maxi-Cosi en Maxi-Cosi kinderwagen bestellen

Wil je een voetenzak Maxi-Cosi of een Maxi-Cosi kinderwagen bij jou thuis? Bestel deze dan snel en gemakkelijk bij Kinderwagenswinkel.com online en ontvang het pakket binnen drie dagen. Je kunt bij ons altijd veilig betalen met verschillende betaalmethodes. Zijn er nog vragen over de Maxi-Cosi producten of een van de andere? Stel je vragen dan gerust aan een van onze medewerkers of kijk op de veel gestelde vragen pagina.