Mamas en Papas

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Mamas and Papas

Mamas and Papas biedt jou misschien wel de ideale kinderwagen. Kinderwagens zijn immers onmisbaar wanneer je je kindje de wereld wilt laten zien. 30 Jaar geleden kwam Mamas and Papas op de wereld om voor jou de kinderwagen te maken die je moet hebben. Mamas and Papas is een bedrijf dat is opgestart door twee ouders die nóg betere producten op de wereld wilden zetten. Hun producten zijn dus ontwikkeld door ouders voor ouders.

Met een Mamas and Papas kinderwagen glijdend door de stad

Als ouder houdt je er van om in de stad te zijn, maar met de drukte en andere obstakels kan het wandelen door de stad met een kinderwagen lastig zijn. Mamas and Papas heeft hier de oplossing voor, met een Mamas and Papas kinderwagen kun je alles aan. Met de wendbare Mamas and Papas kinderwagen glijdt je als het ware door de stad. Ook wil je niet alleen alle obstakels aan kunnen, ook wil je graag met een mooie kinderwagen over straat.

Mamas and papas kinderwagen Urbo

Dit is de kinderwagen van Mamas and papas. Deze kinderwagen is ideaal voor het rijden in de stad, de kinderwagen is compact en lichtgewicht. Doordat de Mamas and Papas licht is, is deze ook heel wendbaar. Naast deze voordelen van de Mamas and Papas kinderwagen is deze ook nog eens stijlvol. Deze Mamas and Papas kinderwagen is inclusief zonnekap, boodschappenmand, regenhoes en beschikt zelfs over een omkeerbare zitting. Hierdoor is deze kinderwagen geschikt vanaf dag één totdat je kindje 4 jaar is.

Bij ons een Mamas and Papas kinderwagen bestellen

Is je keus gevallen op de Mamas and Papas kinderwagen? Bestel deze dan nu online bij Kinderwagenswinkel.com . Door onze uitstekende service kun je je geld terug krijgen wanneer de Mamas and Papas kinderwagen niet goed is. De levering is zelfs al binnen 3 dagen en je kunt veilig bij ons betalen met verschillende betaalmethodes. Onze medewerkers zijn beschikbaar om al je vragen te beantwoorden.