Joolz

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 81

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Joolz kinderwagen

Een Joolz kinderwagen is een belangrijk onderdeel, je kindje moet er tenslotte iedere keer in liggen wanneer jullie op pad gaan. Je wilt dat een wandeling altijd vlekkeloos verloopt. Dit kun je doet door een goede kinderwagen uit te kiezen en eventueel daarbij horende accessoires. Wij kunnen je helpen om de wandelingen zo comfortabel mogelijk te maken voor jou en je kindje.

Day Earth Joolz kinderwagen

De Day Earth Joolz kinderwagen is een kwalitatief hoge en moderne kinderwagen, hiermee wil je als ouder wel over straat. Deze Joolz kinderwagen heeft een omkeerbaar stoeltje op tafelhoogte. Dit zorgt voor een goed contact tussen jou en je kindje, zo kun je samen de wereld gaan verkennen. De Day Earth Joolz kinderwagen is inclusief regenscherm, waardoor je ook een regenbuitje met gemak aan kunt. Wij beschikken over twee kleuren die je kunt bestellen, deze kleuren zijn: Groen en blauw.

De accessoires voor jouw Joolz kinderwagen

Voor de Joolz kinderwagen beschikken wij over een aantal accessoires. Hiermee kun je je Joolz kinderwagen uitbreiden, om het voor jezelf en voor je kindje makkelijker te maken onderweg. Joolz beschikt over veel verschillende soorten, maten en kleuren parasols. Deze kun je eenvoudig op de Joolz kinderwagen bevestigen, zodat je kindje goed beschermd is tegen de felle zon. Ook kun je kiezen uit een groot aanbod aan voetenzakken. Verder zijn er nog een aantal andere accessoires:

 

Een Joolz kinderwagen of accessoire online bestellen

Zit de Joolz kinderwagen ertussen waarmee jij op pad wilt? Bestel deze dan bij Kinderwagenswinkel.com en ontvang de kinderwagen binnen drie dagen bij jou thuis. Dit geldt natuurlijk ook voor de accessoires van Joolz. Wanneer je nog informatie wilt over deze producten, kun je dit altijd opvragen bij een van onze enthousiaste collega’s.