Bebies First

Tijdelijk niet in voorraad.

Bebies First kinderwagen

Een Bebies First kinderwagen is de uitkomst wanneer je met je (pasgeboren) kindje op pad wilt. Met een kinderwagen ga je heel gemakkelijk van A naar B. Om jou als ouder de gelegenheid te geven om veilig, makkelijk en stijlvol onderweg te kunnen zijn met je kindje, heeft Babies First kinderwagens in het assortiment die daar perfect voor zijn.

Kenmerken van een Bebies First kinderwagen

Bebies First gaat voor een moderne stijl kinderwagens. Het zijn kinderwagens die gezien mogen worden en waarmee je ook gezien wilt worden. Daarbij let Bebies First ook op de veiligheid en het gemak daarvan. De kinderwagens zijn klein opvouwbaar en je hebt dat ook nog eens snel voor elkaar. De Bebies First kinderwagens zijn zo comfortabel dat je gemakkelijk de wereld door kunt glijden. Met een Bebies First kinderwagen ben je er zeker van dat je zorgeloos weg kunt gaan.

Bebies First kinderwagen Runner

De naam van de kinderwagen van Bebies First binnen ons assortiment is ‘Runner’. Deze is bij ons verkrijgbaar in twee varianten. De Bebies First kinderwagen bestaat uit een wandel- en kinderwagen, de andere variant bevat daarnaast nog een autostoeltje. Bij de kinderwagen zit een grote zonne-/windkap die je gemakkelijk over kunt zetten van de wandel- op de kinderwagen. De Runner is van alle gemakken voorzien zodat het geen probleem is om met je kindje over straat te gaan. De Bebies First kinderwagen is verkrijgbaar in de kleuren zilver en zwart.

Handige accessoires

Het is ook handig om naar belangrijke accessoires te kijken die een goede aanvulling kunnen zijn op je kinderwagen. Bijvoorbeeld een luiertas, zo kan je gemakkelijk al je spullen meenemen die je nodig hebt en het ook weer snel vinden in de tas of een regenhoes. Zo blijft je kleintje toch nog lekker warm en droog als het gaat regenen tijdens een wandeling.

Een Bebies First kinderwagen bestellen

Wanneer je een Bebies First kinderwagen online wilt bestellen, kan dat bij Kinderwagenswinkel.com heel snel en makkelijk. Binnen drie dagen staat het pakketje bij je in huis. Als je toch niet helemaal tevreden bent, kun je het pakketje terug sturen en je geld terug krijgen. Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met een van onze medewerkers.