Baninni

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

De baninni kinderwagen

Je wilt met je kindje elk avontuur aan kunnen, daarvoor kun je als ouder een kinderwagen aanschaffen. Je kunt gemakkelijk je kindje van de ene plaats naar de andere plaats brengen. Ook Baninni biedt jou kinderwagens waarmee je veilig en stijlvol over straat kunt.

Kenmerken van de baninni kinderwagen

Baninni is een merk dat zich richt op comfort, functionaliteit en design. Ook zet het merk zich in voor een steeds weer innovatieve baninni kinderwagen. Zo heb je zekerheid van een kwalitatief goed product wanneer je kiest voor een Baninni kinderwagen. Baninni verkoopt niet alleen kinderwagens, maar ook nog accessoires.

Baninni kinderwagen producten

  • 3-in-1 Maxim Baninni kinderwagen: Met dit 3-in-1 reissysteem heb je voor alle gelegenheden een goed vervoersmiddel voor je kindje. Deze set bestaat uit een autostoel, wandelwagen en reiswieg. Als extra krijg je daarbij een verzorgingstas én voetendek. Deze Baninni kinderwagen is in de volgende kleuren beschikbaar: zwart/wit, zwart/beige, zilvergrijs, donker grijs/beige, bruin/beige en zwart.
  • 3-in-1 Nobel Baninni kinderwagen: Deze Baninni kinderwagen is net als de Maxim een 3-in-1 reissysteem. Ook de gratis voetenzak krijg je bij dit model. Verder zit er een zonnescherm, regenhoes en boodschappenmand bij. Deze set bestaat uit een wandelwagen, reiswieg en een autostoel. De 3-in-1 Nobel Baninni kinderwagen is verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart en zilver.
  • Voetenzak: Een voetenzak houdt je kindje heerlijk warm tijdens koude dagen. Er is niet alleen een baninni kinderwagen, maar ook een voetenzak van het merk. Deze voetenzak is gemaakt van een heerlijk zachte badstof.
  • Luiertas: De verzorgingstas van Baninni is ideaal om al je losse spullen in mee te nemen. Zo heb je heel handig alles bij elkaar en hoef je niet naar iets te zoeken terwijl je onderweg bent. De verzorgingstas van Baninni is in 3 kleuren verkrijgbaar: zwart, grijs en beige.

Een Baninni kinderwagen bij ons bestellen

Wanneer je gekozen hebt om een Baninni kinderwagen te bestellen, kun je dit eenvoudig, makkelijk en snel bij ons doen bij Kinderwagenswinkel.com . Betalen gaat altijd veilig via onze verschillende betaalmethodes. Jouw Baninni kinderwagen kun je zelfs al binnen 3 dagen voor je deur verwachten. Je kunt altijd op de veel gestelde vragen pagina kijken voor meer informatie. Als je toch nog een vraag hebt, kun je die altijd aan een van onze medewerkers stellen.