Kinderwagen ruilen en retourneren

Is uw nieuwe kinderwagen niet naar wens? Geen probleem! Kinderwagenswinkel.com biedt u de mogelijkheid om artikelen binnen 14 dagen, ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te ruilen of te retourneren.

Let op: kinderwagens kunnen niet geruild of geretourneerd worden wanneer u deze buitenshuis hebt gebruikt. Probeer uw kinderwagen daarom alleen binnen uit. Buiten een rondje lopen om uw kinderwagen te testen, betekent dat u de kinderwagen in gebruik hebt genomen. Natuurlijk mag u uw kinderwagen binnenshuis voorzichtig uitproberen om te kijken of de kinderwagen naar uw wens is. 

Hoe kan ik kinderwagens en toebehoren ruilen of retourneren?

1. Download het onderstaande retourformulier en print deze uit.
2. Vul het formulier volledig en naar waarheid in.
3. Verpak de kinderwagen naast de originele verpakking ook in een omdoos. Een omdoos is een extra doos waarin het artikel en de verpakking goed beschermd zijn tijdens het transport. Neem het adresveld van het retourformulier over en vermeld deze duidelijk op de omdoos waarin u het artikel verpakt. 
4. Stop het retourformulier in een envelop en plak deze stevig vast op de omdoos. Voor de zekerheid kunt u hier ook onze adresgegevens op vermelden.
5. Plak de omdoos goed dicht. Gebruik alleen transparante tape en géén duct-tape of bruine tape. Dit geldt ook voor de originele verpakking. Deze moet weer als nieuw verkocht kunnen worden. 
6. Breng het pakket naar een Postkantoor bij u in de buurt. Zij kunnen u op de hoogte brengen van de tarieven. De verzendkosten zijn voor uw eigen rekening.
7. Uw pakket wordt verstuurd. Zodra deze bij ons in ontvangst wordt genomen nemen wij het in behandeling. Indien u een artikel wilt ruilen, nemen wij de kosten voor het verzenden van een nieuw product voor onze rekening.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, verzoeken wij u vriendelijk om het retourformulier volledig en naar waarheid in te vullen.

Retourformulier

Ons adres

Babysupershop BV
Groenstraat 139-03
5021 LL Tilburg
Nederland

Het retourneren van kinderwagens en kinderwagen toebehoren is uw eigen verantwoordelijkheid. Bewaar daarom altijd het verzendbewijs met Track&Trace nummer van uw retourzending. Kinderwagenswinkel.com houdt €2,80 administratiekosten in van het creditbedrag.