Combi kinderwagens

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

1-60 of 127

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Een kinderwagen is onmisbaar

Een kinderwagen is ideaal! Met een kinderwagen kun je gemakkelijk je kindje vanaf dag één overal mee naartoe nemen. Eigenlijk kun je deze niet eens missen. Een kinderwagen is ook nog eens handig om andere spullen mee te nemen. Daarom moet je met zorg een kinderwagen uitzoeken die goed bij jou en je kindje past. In ons grote assortiment zit voor iedereen een kinderwagen naar wens.

Tips voor het kopen van een kinderwagen

Bij het kopen van een kinderwagen zijn er een aantal aandachtspunten. Ga je veel met het openbaarvervoer? Kies voor een lichte kinderwagen. Moet hij vaak mee in de auto? Ga voor één die in je auto past. Let ook op de veiligheid. Je kunt het beste kiezen voor een kinderwagen die op minimaal twee wielen remt. Een veilige kinderwagen beschikt ook over een beveiliging tegen het plotseling inklappen. Als laatste moet je kijken of je nu een kinderwagen gaat kopen voor een baby of voor een dreumes. Een pasgeboren baby ligt meestal plat, baby’s mogen pas zitten in een buggy wanneer zij dit helemaal zelfstandig kunnen. Dit is meestal na zes maanden. Kijk ook altijd of de wagen beschikt over verschillende standen, zo hoeft je kindje niet de hele tijd in één houding te liggen.

Een kinderwagen voor iedere ouder

Met onze ruime collectie van meer dan 200 kinderwagens, is er aanbod genoeg en aan jou de keuze om de geschikte uit te kiezen. Je kunt gaan voor klassiek, trendy, stoer of stijlvol. Ook kun je kiezen tussen hoge of lage modellen. Binnen ons assortiment vallen veel merken, dit zijn hier een aantal voorbeelden van:


Jouw kinderwagen bestellen

Je kunt bij ons snel en makkelijk een kinderwagen bestellen. Heb je de kinderwagen gevonden die bij jullie past? Betaal dan veilig met verschillende betaalmethodes online en ontvang je kinderwagen binnen 3 dagen thuis. Heeft u nog een vraag over het bestellen? Klik dan op contact en stel je vraag aan ons.