Joolz Uni2+3 Comfort Cover | Wandelwagen
  • Joolz Uni2+3 Comfort Cover | Wandelwagen
  • Joolz Uni2+3 Comfort Cover | Reiswieg
  • Joolz Uni2+3 Comfort Cover | Day2, Day3 en Geo2
  • Joolz Uni2+3 Comfort Cover | Wandelwagen

Joolz Uni2+3 Comfort Cover

Hulp met keuze? Bel: 013-5359443

Joolz Uni2+3  Comfort Cover

De Joolz Uni2+3  Comfort Cover zorgt voor bescherming tegen zon, licht en geluiden zodat je kleintje lekker kan rusten of slapen in de kinderwagen. 
De Comfort Cover kan gemakkelijk over de reiswieg en de wandelwagenzitting geplaatst en wordt aan de kap bevestigd door middel van een rits. U kunt er zelf voor kiezen om de Cover over de duwbeugel of de voetensteun te plaatsen. 
De Comfort Cover is voorzien van een veilige UV50+ bescherming en blijft altijd open aan de zijkant zodat het onder de Cover niet te warm kan worden. 

Meer informatie
Minder informatie
€ 44,95

In voorraad.

€ 44,95

In voorraad.

Uitgebreide informatie

Joolz Uni2+3 Comfort Cover

Eigenschappen:
- Geschikt voor kinderwagen Joolz Day2, Day3 en Joolz Geo2
- Geschikt voor zowel de reiswieg als de wandelwagenzitting
- Kan aan de voetensteun en de duwbeugel bevestigd worden
- UV50+ bescherming

Verzenden

Verzenden

Wanneer u bij Kinderwagenswinkel.com een kinderwagen, duo-wagen of kinderwagen accessoire heeft gekocht wordt dit de dag nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is ontvangen naar u verzonden. U heeft de bestelling gewoonlijk binnen 2 werkdagen na bestelling en betaling in huis.

Op onze site kunt u met behulp van uw ordernummer het verzonden pakket traceren. U ontvangt daarnaast ook een e-mail van transporteur GLS zodat u uw pakket kunt volgen. Zij communiceren de leveringsdag, niet het exacte leveringstijdstip.  

Ruilen & Retourneren

Ruilen en retourneren

Is het bestelde product niet naar wens? Bij Kinderwagenwinkel.com kunt u bestelde producten binnen 14 dagen na aankoop retourneren, mits ongebruikt en in de originele verpakking.

U kunt ervoor kiezen om het artikel te ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur, maat of ander product. Ook kunt u ervoor kiezen om het bedrag van het product gecrediteerd te krijgen. Slechts de door Kinderwagen-outlet.nl gemaakte verzend- en adminstratiekosten worden hierbij in rekening gebracht.

Retourneren is op kosten van de klant.

Betalen

Betalen

Bij Kinderwagenswinkel.com kunt u op diverse manier betalen, zowel vooraf als achteraf, in Nederland en België.

Vooraf betalen kunt u door middel van bankoverschrijving, iDeal, MisterCash, Visa, Mastercard en Paypal. Wanneer de betaling binnen is, wordt het product naar u verzonden.

Achteraf betalen kunt u door middel van Klarna. U krijgt hierbij eerst het artikel thuisbezorgd, waarna u de Klarna-factuur binnen 14 dagen dient te voldoen.

Klantenservice
Ons team staat voor je klaar!
Bereikbaar van 9:00 tot 18:00 uur
Online chatten
Dewi
Heeft u vragen?

Reviews (Schrijf een review en maak kans op €100,- shoptegoed)

Review Schrijven