Duo Kinderwagen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

12 artikel(en)

Duo kinderwagen

De duo kinderwagen is een goede oplossing wanneer je met je tweeling, of met je baby en je peuter onderweg bent. Met het grootste gemak kun je allebei je kindjes meenemen. Het verschil tussen één kindje of meerdere zal je haast niet merken. Bij Kinderwagenswinkel.com kun je jouw ideale duo kinderwagen in het assortiment vinden. Met onze verschillende soorten duo kinderwagens zit er voor alle ouders en hun kleintjes wat tussen.

Verschillende opties met de duo kinderwagen

Wanneer je op zoek bent naar een duo kinderwagen zijn er verschillende opties mogelijk. Een duo kinderwagen waarbij de kinderen naast elkaar zitten is een optie, maar ook waarbij de kinderen achter elkaar zitten. Ook is er een gewone kinderwagen die je kunt veranderen in een duo kinderwagen. Of het nu twee kleintjes zijn of vier, ook dat is geen probleem.

Duo kinderwagen merken

Er zijn verschillende A-merk kinderwagens en soorten duo kinderwagens:

  • Cabino Tandem buggy cabino. Deze duo kinderwagen is geschikt voor een baby en een peuter of twee peuters.
  • Topmark Topmark Tandem Kinderwagen. Dit is een duo kinderwagen in een tandem vorm. De Topmark Tandem Kinderwagen is geschikt voor een baby en een peuter of twee peuters. Ook zit de Topmark Tandem Toppi2combi in ons assortiment. Bij deze duo kinderwagen zit uw tweeling tegenover elkaar.
  • Phil & Teds Buggy + Duokit en Phil & Teds Navigator + Duokit zijn allebei kinderwagens die je kunt veranderen in duo kinderwagens.
  • Easywalker Bij de Easywalker Duowalker duo kinderwagens zit je tweeling of zitten twee kindjes van verschillende leeftijden naast elkaar.
  • Childwheels De Childwheels Quadruple duo kinderwagen is bedoeld voor vier kindjes. Achterin kunnen de wat jongere kindjes slapen.

Duo kinderwagen online bestellen

Heb je de duo kinderwagen gevonden die bij jou en je kindjes past? Dan kun je die bij ons online bestellen en snel bij je thuis ontvangen. Vergeet ook niet te denken aan handige accessoires voor je kinderwagen zoals parasols, meerijdplankjes of een luiertas. Heb je over een duo kinderwagen nog een vraag? Kijk bij contact en stel dan gerust je vraag aan een van onze collega’s.