Regenhoezen

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

15 artikel(en)

Regenhoes voor de kinderwagen

Om je kindje tijdens een regenbui niet nat te laten worden, is een regenhoes kinderwagen ideaal. Doordat de regenhoes gemaakt is van een doorzichtig materiaal, mist je kindje niks van de spannende avonturen om hem of haar heen tijdens de regen. Een regenhoes beschermd niet alleen tegen de regen, maar ook tegen de wind en de kou. Bekijk ons assortiment en kies de juiste regenhoes uit voor jouw kinderwagen.

Een regenhoes in verschillende soorten en maten

Omdat er verschillende soorten middelen zijn om je kindje mee te nemen, is er voor ieder soort vervoersmiddel een regenhoes nodig. Je wilt natuurlijk dat je kindje om geen enkele manier nat regent onderweg. Er zijn buggy’s, autostoeltjes, kinderwagens, duo wagens, reiswiegjes en wandelwagens die allemaal van een regenhoes kunnen worden voorzien. Er zijn regenhoezen speciaal voor een bepaalde kinderwagen maar er zijn ook universele regenhoezen. Zo past er altijd wel een regenhoes om jouw kinderwagen heen.

Regenhoes merken

Een regenhoes van Kinderwagenswinkel.com is in verschillende merken te verkrijgbaar. Dit zijn de merken die binnen ons assortiment vallen:

  • Titanium Baby: Een regenhoes van Titanium Baby is niet voor één speciale kinderwagen, wandelwagen, autostoel etc. gemaakt. Deze universele regenhoezen kun je altijd gebruiken.
  • Chicco heeft regenhoezen die voor een speciale model zijn gemaakt. Hierdoor kun je er 100% van uitgaan dat deze regenhoes goed past om jouw buggy. Ook kun je deze gebruiken op vergelijkbare buggy’s.
  • Maxi Cosi heeft een regenhoes voor meerdere modellen reiswiegjes.
  • Mutsy’s regenhoezen horen bij een aantal modellen. Deze passen perfect om de kinderwagens van musty.
  • Nuna: Ook Nuna heeft een goed passende regenhoes voor een model buggy van Nuna zelf. 

Handige accessoires

Vergeet ook niet te kijken bij andere handige accessoires voor je kinderwagen zoals een parasol. Deze zijn ideaal voor alle weersomstandigheden of het nou regent of dat de zon schijnt. Vergeet ook niet een fijne luiertas. Zo vergeet je niks mee te nemen als je de deur uitgaat met je kleintje.

Het bestellen van een regenhoes

Je kunt heel gemakkelijk een regenhoes bestellen. Het betalen gaat veilig via verschillende betaalmethodes. Ook is je bestelling binnen 3 dagen bij je thuis. Zo kun je snel je kleintje beschermen tegen de regen en de wind.