Omslagdoek

Tijdelijk niet in voorraad.

Een omslagdoek kinderwagen

Een omslagdoek is heerlijk zacht voor je kleintje. Een omslagdoek of draagdoek kun je gebruiken voor verschillende doelen. Zo kun je je kindje inpakken om te beschermen tegen kou in de reiswieg of in een autostoeltje. Natuurlijk kun je een omslagdoek ook heel goed gebruiken na het badderen en is deze ook geschikt voor bijvoorbeeld op schoot of in de box.

Met de vele verschillende omslagdoeken in onze collectie, kun je jouw bijpassende omslagdoek bestellen en daarmee je kindje goed warm houden en beschermen.

Omslagdoek van Baby’s Only

Al onze omslagdoeken in het assortiment zijn van Baby’s Only. Baby’s Only is een nederlands bedrijf en stopt al haar passie in hoogwaardige gebreide baby producten. Alle producten zijn extra zacht. Een omslagdoek van Baby’s Only is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. Hierdoor kun je de omslagdoek bij alles combineren en past er een bij iedere stijl. De omslagdoeken zijn kwalitatief hoog en authentiek. Baby’s Only heeft ultrazachte omslagdoeken voor het tere babyhuidje. De ultrazachtheid is niet alleen voor je kleintje fijn maar ook voor jou als ouder.

Het materiaal van een omslagdoek

Materiaal: Een omslagdoek is heerlijk zacht en beschermd je kleintje tegen de kou. Maar waar bestaat een draagdoek nu uit? Een omslagdoek van baby’s only bestaat voor 50% uit katoen en voor 50% uit acryl. Het voordeel van deze materialen is dat een omslagdoek vormvast en kleurecht is. Een omslagdoek kan gewassen worden op 60 graden. Bij deze temperatuur sterf de huisstofmijt.

Nog meer accessoires

Vergeet ook niet te kijken voor overige accessoires voor je kinderwagen bij Kinderwagenswinkel.com. Bijvoorbeeld een parasol of regenhoes voor alle weersomstandigheden.

Omslagdoeken bestellen

Bij ons kunt u terecht voor veel accessoires voor bij uw kinderwagen. Wil je één van onze producten bestellen, dan kun je veilig betalen met verschillende betaalmethodes en ligt je bestelling binnen 3 dagen in huis. Heb je vragen over een product van Kinderwagenswinkel.com , aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.