Meerijdplankjes

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 artikel(en)

Een meerijdplankje

Een meerijdplankje is heel gemakkelijk wanneer je met twee kleintjes op pad gaat. Deze handige accessoires kun je gebruiken wanneer je kleintje te moe is om te lopen, of voor de veiligheid in grote druktes. Eén kleintje kan in de kinderwagen, de andere kan staan op het meerijdplankje. Ook kan een meerijdplankje kinderwagen heel fijn zijn om even je eigen spullen op te zetten. Onze meerijdplankjes bij Kinderwagenswinkel.com zijn er voor verschillende soorten kinderwagens en in verschillende merken.

Eigenschappen van een meerijdplankje

Een meerijdplankje is geschikt voor kinderen vanaf twee jaar en tot 20 kg. Onze meerijdplankjes zijn verkrijgbaar met twee zwenkwieltjes of met één wieltje. Alle meerijdplankjes zijn eenvoudig te bevestigen aan een kinderwagen. Binnen ons assortiment is er voor iedere kinderwagen een meerijdplankje. Er zijn universele meerijdplankjes, maar ook voor een bepaald type kinderwagens is er een meerijdplankje. Ook beschikken wij over een meerijdplankje kinderwagen waarop je kindje kan zitten.

Meerijdplankje merken

In ons assortiment hebben wij vier verschillende soorten meerijdplankje opgenomen. We hebben een meerijdplankje speciaal voor de bekendste modellen, maar ook universele meerijdplankjes.

  • Lascal: De lascal meerijdplankjes zijn universeel. Deze kunnen op alle kinderwagens of buggy’s met een frame tussen de 26 cm en 54 cm.
  • Mutsy heeft een meerijdplankje met één wiel. Een meerijdplankje past op een aantal modellen kinderwagens van Musty.
  • Maxi Cosi. Een meerijdplankje van Maxi Cosi past op iedere Maxi Cosi kinderwagen.
  • Kleine Dreumes heeft een ontzettend handig meerijdplankje waarop je kleintje niet alleen kan staan maar ook op kan zitten. Je kunt gemakkelijk het zitje van het meerijdplankje afhalen.

Een meerijdplankje bij ons bestellen

Een meerijdplankje kun je makkelijk bij ons bestellen. Het online betalen gaat veilig en je kunt uit verschillende betaalmethodes kiezen. Het pakketje staat al binnen 3 dagen bij je voor de deur. Heb je toch nog een vraag over één van onze producten, raadpleeg dan één van onze collega’s voor meer informatie.